ROOTS Design is een jong Nederlands merk voor babytextiel.

Met onze producten willen we kindjes een warme en liefdevolle start geven. Wij geloven namelijk dat de plek waar je geboren wordt, jouw ROOTS, de basis vormt voor een gelukkig leven. Met de producten die we maken, hopen we voor een glimlach te zorgen bij jonge ouders.  

Ieder kindje verdient een goede start, daarom kiezen wij zorgvuldig uit waar we onze producten laten maken. Alle dekentjes en hoezen worden met zorg voor een hoogwaardige afwerking handgemaakt door een naaiatelier in Breda. Het naaiatelier is een bijzondere coöperatie. Het is een plek in Breda waar mensen hun talenten kunnen (her)ontdekken. De leer- en werkplekken worden ingevuld door een kleurrijke mix van medewerkers (nieuwkomers, (her)starters en stagiaires), die met veel enthousiasme en plezier zorgen voor de goede kwaliteit die wij nastreven. Wij zijn enorm trots dat we onze producten daar laten maken. Hiermee hopen we een positieve bijdrage te leveren aan een goede start voor kindjes die opgroeien bij ouders die werken aan een nieuwe start.

De ROOTS Design collectie bestaat uit mooie dekentjes voor in de wieg en het ledikant die echt een eyecatcher zijn in de babykamer. Een bijpassende hoes voor het aankleedkussen maakt de 'look' helemaal af!

De dekentjes en hoezen worden zorgvuldig samengesteld met oog voor design, comfort en de gezondheid van je kindje. Alle producten zijn daarom Oeko-Tex gecertificeerd. 

"Create warm and HAPPY roots!"

 

 

 

© 2017 - 2022 ROOTS Design | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel